Villa Pardoes

19 September 2008

In juni zouden wij naar villa pardoes gaan. Toen kon het niet doorgaan in verband met het 

plaatsen van de PEG sonde. Op dat moment jammer maar wij hebben vorige week een herkansing gekregen. Dit is een fantastische week geworden. Echt geweldig. Wij troffen een groep die binnen een paar dagen zeer hecht werd. Het is leuk te zien hoe snel een groep naar elkaar toen kan groeien. 

Alleen de eerste avond hebben wij op onze hele mooie kamer doorgebracht en eigenlijk hebben wij de rest van de week de avonden met een vast ploegje tot in de kleine uurtjes. In deze groep werden vele uiteenlopende gesprekken gevoerd met elkaar over ervaringen en andere belangrijke zaken. Echte gesprekken en toch ook veel plezier. 


Rondvaart binnendiezeWij hebben in de week een paar leuke uitstapjes gemaakt. Je kon verschillende activiteiten

kiezen maar wij hebben bewust een keuze gemaakt waarbij wij ons gericht hebben op alles wat voor Bryan leuk is. Zo hebben wij maandag een rondvaart gemaakt door de binnenstad van Den Bosch (binnendieze). Aangezien de rest het weer niet vertrouwde hadden wij een privé boot. Wel een ervaring en Bryan genoot ervan. 

Dinsdagmorgen was er bij de lokale banketbakker een mogelijkheid tot het bakken van brood voor de kinderen. Aangezien dit niet echt een activiteit voor Bryan is hebben wij dit niet gedaan. Wat wel ontzettend geweldig was is dat de rest van de kinderen een brood gebakken hebben in de vorm van een kabouter een twee broodjes in de vorm van een B. Ook hadden ze lekkere koekjes voor hem gebakken. bij de roofvogelshowDonderdag zijn wij nog naar safarie park de beekse bergen geweest en daar vond Bryan hetvooral bijzonder toen de ramen werden afgelikt door een Hert en een Giraffe. Heel erg grappig. 

Verder hebben wij uiteraard iedere dag een paar uren doorgebracht in de efteling wat natuurlijk al een ervaring op zich is. 

Het was een fantastische week en het was een geweldige ervaring. Iedereen die deze geweldige week mogelijk gemaakt hebben willen wij hierbij dus ook hartelijk danken.

 

  0 reactie(s) | terug

Reacties

Nog geen reacties geplaatst.

Reactie toevoegen

(* = verplicht veld)

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
 

Laatste bericht

9 Juni 2010

De Stichting Bryan Jan Oosterveld is vandaag Online gegaan.  

 0 reacties | volledige artikel